Storlek
1920gram
Muffinsmix (*VETEMJÖL, *socker, *ÄGGPULVER, *VETESTÄRKELSE, bakpulver E341(i) och E500, naturliga aromämnen), *rapsolja, vatten, *socker, *hallon, pektin, citronsyra, Antioxidationsmedel (E341). *Ekologisk ingrediens 6% Ekologiska Hallon ursprung EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1559 kJ |
Energi | 372 kcal |
Fett | 21 g |
- Varav mättat fett | 2 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 26 g |
Protein | 3.5 g |
Salt | 1.2 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 3.5g protein.
Per 100g portion innehåller Ekologisk Hallonmuffins 42g kolhydrater tillsammans med 21g fett.
Ekologisk Hallonmuffins innehåller följande allergener: vete och ägg.
Ekologisk Hallonmuffins tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.