Storlek
1920gram

Muffinsmix (*VETEMJÖL, *socker, *ÄGGPULVER, *VETESTÄRKELSE, bakpulver E341(i) och E500, naturliga aromämnen), vatten, *rapsolja, *kakaopulver, Antioxidationsmedel (E341). *Ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1661 kJ |
| Energi | 397 kcal |
| Fett | 24 g |
| - Varav mättat fett | 2.5 g |
| Kolhydrat | 39 g |
| - Varav sockerarter | 22 g |
| Protein | 4.8 g |
| Salt | 1.3 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 4.8g protein.
Per 100g portion innehåller Ekologisk Chokladmuffins 39g kolhydrater tillsammans med 24g fett.
Ekologisk Chokladmuffins innehåller följande allergener: ägg och vete.
Ekologisk Chokladmuffins tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.