Storlek
87gram
VETEMJÖL, vatten, margarin [vegetabilisk fett (palm), vatten, vegetabilisk olja (raps, palm, solros), emulgeringsmedel (solroslecitin, E471), salt, surhetsreglerande medel (E330, E331), arom, färgämne (E160a)], matfettsblandning [vegetabiliskt fett (palm), vatten, SMÖR, emulgeringsmedel (E471), salt, surhetsreglerande medel (E330, E331), arom], kakaofyllning 11,5% [kakaomix 50% [socker, kakaosmör 20%], vegetabilisk fett (solros, kakaosmör), socker, potatisstärkelse, emulgeringsmedel (E442), arom], socker, jäst, färgämne (E150d), VETEGLUTEN, SMÖR, salt, kakaopulver 0,5%, druvsocker, VASSLEPULVER (av MJÖLK), emulgeringsmedel (E472e), arom, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av ägg, soja, mandel, hasselnötter, valnötter, pistagenötter och sesamfrön.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1555 kJ |
Energi | 372 kcal |
Fett | 22 g |
- Varav mättat fett | 12 g |
Kolhydrat | 37 g |
- Varav sockerarter | 36 g |
Protein | 7.8 g |
Salt | 0.23 g |
Fiber | 2.3 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 240 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 7.8g protein.
Per 100g portion innehåller Croissant Cocoa King 37g kolhydrater tillsammans med 22g fett.
Croissant Cocoa King innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Croissant Cocoa King innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, nötter och sesamfrön.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.