- Livsmedel
- Djupfryst
- Kaffebröd/Degämne/Smördeg
- Degämne kaffebröd
- croissant
croissant
Klassisk croissant bakad på smör och margarin, enligt den franska traditionen med flera lager i degen. En perfekt balans mellan krispighet och mjukhet.
Storlek
60gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
VETEMJÖL/HVEDEMEL, matfettsblandning/blandingsprodukt (ohärdade/uhærdet vegetabiliska oljor och fetter/ fedtstoffer (palm, kålpalm/dværgpalme, kopra), vatten/vand, koncentrerat SMÖR, naturliga aromer (MJÖLK/MÆLK), emulgeringsmedel/emulgator (E471), salt, surhetsreglerande medel/middel (E330), färgämne/farve (karotener naturligt ursprung/ blandede carotener naturligt oprindelse)), vatten/vand, socker/sukker, jäst/gær, VETE-/HVEDEGLUTEN, salt, ÄGG/ÆG, naturlig arom (MJÖLK/MÆLK), färgämne/farve (karotener naturligt ursprung/ blandede carotener naturligt oprindelse), mjölbehandlingsmedel/melbehandlingsmiddel (E300), enzym. Kan innehålla : soja/soja , nötter/nødder.
Allergeninformation för croissant
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1468 kJ |
| Energi | 352 kcal |
| Fett | 20 g |
| - Varav mättat fett | 11 g |
| Kolhydrat | 34 g |
| - Varav sockerarter | 6.2 g |
| Protein | 7.1 g |
| Salt | 1.1 g |
| Fiber | 1.9 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Delifrance Norden AB
Org.nr: 556057-3031
Vanliga frågor om croissant
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i croissant?
I en portion på 100g finns det 7.1g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i croissant?
Per 100g portion innehåller croissant 34g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Allergener
Innehåller croissant några allergener?
croissant innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg.
Vilka allergener kan finnas i spår i croissant?
På grund av tillverkningsprocessen kan croissant innehålla spår av följande allergener: sojabönor och nötter.
Vem kan jag kontakta angående croissant?
Du kan kontakta Delifrance Norden AB på följande sätt: Telefon: 042-33 49 50. E-post: info@delifrance.se. Adress: Garnisonsgatan 25 C, 254 66 Helsingborg.