Ytstekt vegansk, glutenfri rödbetsbiff med bl a finska rödbetor, kål och palsternacka, toppad med svartpeppar. Fiberrik och hjärtmärkt för bättre val. Servera med havrerisotto, pepparrotssås och sallad. Förrätt med dipsås och sallad, som lunch eller middag på en varm grönkålssallad mm.
Finsk rödbeta 59 %, finsk vitkål, finsk palsternacka, finsk lök, rapsolja, finska potatisflingor, finsk bondbönsmjöl, förtjockningsmedel (E461, E407a), äppelsaftkoncentrat, joderat salt, citronsaft, svartpeppar. Grönsaker 88 %. Tillsatt salt 0,8 %.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 333 kJ |
Energi | 80 kcal |
Fett | 3.3 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
- Varav fleromättat fett | 1.1 g |
- Varav enkelomättat fett | 1.8 g |
Kolhydrat | 8.9 g |
- Varav sockerarter | 6.1 g |
Protein | 2.4 g |
Salt | 0.9 g |
Fiber | 3.2 g |
Natrium | 0.36 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Apetit Ruoka OY
Org.nr: 0971095-7
I en portion på 100g finns det 2.4g protein.
Per 100g portion innehåller Rödbetsbiff 60g 8.9g kolhydrater tillsammans med 3.3g fett.