Krispiga grönsaksbullar tillverkad av morot, quinoa och solros frön. Glutenfri.
Storlek
4000gram

Morot (orange*, gul**) 53 %, glutenfri panering (rismjöl, kikärtsmjöl, majsstärkelse, dextros, quinoa, modifierad majsstärkelse), rapsolja, quinoa*** 7 %, ärtprotein, purjolök, kokosolja, solrosfrön, ingefära, modifierad potatisstärkelse, förtjockningsmedel (E461, E407a, E415), joderat salt, arom, svartpeppar. Grönsaker 60 %. Tillsatt salt 0,7 %. Ursprungslandet för moroten och quinoan anges i samband med bäst före-märkningen
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 740 kJ |
| Energi | 180 kcal |
| Fett | 10 g |
| - Varav mättat fett | 2.1 g |
| - Varav fleromättat fett | 3.1 g |
| - Varav enkelomättat fett | 3.9 g |
| Kolhydrat | 13 g |
| - Varav sockerarter | 3.3 g |
| Protein | 6.7 g |
| Salt | 0.9 g |
| Fiber | 3.2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Apetit Ruoka OY
Org.nr: 0971095-7
I en portion på 100g finns det 6.7g protein.
Per 100g portion innehåller Morot-quinoaboll 13g kolhydrater tillsammans med 10g fett.