Havredals Växtbaserade Kycklingburgare med en rik smak, saftigt växtkött, struktur som liknar kyckling och en krispig stekyta. Burgaren som är baserad på gul ärta och bondböna är svenskproducerad, 100% växtbaserad, glutenfri, sojafri och proteinrik (15g/100g). Ett välsmakande val för den klimatklyftige som vill äta kyckling, utan att äta kyckling.
Storlek
3080gram
Vatten, ärtprotein (18%), rapsolja, bondbönprotein (2%), naturliga aromer, stabiliseringsmedel (metylcellulosa), potatisstärkelse, glutenfri havre (1%), salt, vinäger, kryddor.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 638 kJ |
Energi | 152 kcal |
Fett | 7.7 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 6.1 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 15 g |
Salt | 1.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Havredals Biodevelop Ab
Org.nr: 559210-5323
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller 6.1g kolhydrater tillsammans med 7.7g fett.