Saftig växtbaserad premiumburgare. Framtagen och producerad i Sverige med bondböna, havre och andra grödor från Sverige och norra Europa. Glutenfri, sojafri och vegansk. 15g protein per 100g. Har en komplett aminosyraprofil. Går utmärkt att smasha, steka, grilla och fritera. Unik framställningsmetod som ger burgaren en köttlik och saftig struktur. Ett välsmakande val för den klimatklyftige som vill äta kött, utan att äta kött.
Vatten, bondbönprotein (15%), kokosfett, rapsolja, naturliga aromer, ärtprotein,stabiliseringsmedel (metylcellulosa), potatisprotein, glutenfri havre (1%), potatisstärkelse, salt, rödbetskoncentrat, vinäger, karamelliserat socker, acerolakörsbärskoncentrat.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 954 kJ |
Energi | 228 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 7.4 g |
Kolhydrat | 7 g |
- Varav sockerarter | 0.7 g |
Protein | 15 g |
Salt | 1.1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Havredals Biodevelop Ab
Org.nr: 559210-5323
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller 7g kolhydrater tillsammans med 16g fett.