Fryst. Gjorda av superproteinet mycoprotein (88%). Ovo-vegetarisk, glutenfri, rik på protein och fri från soja. Klimatavtryck: 0,12 kg CO2e per 100 g. Jämfört med nötfärs är klimatpåverkan hela 90% lägre för Quorn Färs, vilket gör den till ett gott och klimatvänligt alternativ. På Quorn™ producerar vi vårt eget unika protein, Mycoprotein™, som är naturligt rik på protein och fibrer och har en låg halt av mättat fett. Mycoprotein™ är en hållbar proteinkälla som produceras i harmoni med vår planet.
Storlek
1500gram
Mycoprotein (88%), rehydrerad äggvita från frigående höns, ärtfiber, naturligt karamelliserat socker, stabiliseringmedel: kalciumklorid, kalciumacetat; glutenfritt kornmaltextrakt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 384 kJ |
Energi | 92 kcal |
Fett | 1.7 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 2.3 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 13 g |
Salt | 0.14 g |
Fiber | 7.5 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 630 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 630 dagar
Tillverkningsland
Storbritannien
Företag
Quorn Foods Sweden AB
Org.nr: 559150-5044
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Vegetarisk Färs 2.3g kolhydrater tillsammans med 1.7g fett.
Vegetarisk Färs innehåller allergenet ägg.
Vegetarisk Färs tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Quorn Foods Sweden AB på följande sätt: Adress: Drottninggatan 11, 252 21 Helsingborg.