Fryst. Gjorda av superproteinet mycoprotein (56%). Lakto-ovo-vegetarisk. En burgare med inspiration av amerikanska södern, grilla eller stek direkt från fryst och servera med traditionella tillbehör. Klimatavtryck: 0,28 kg CO2e per 100 g, vilket gör dem till både ett gott och klimatvänligt alternativ.
Storlek
1000gram
Mykoprotein (56%), VETEMJÖL (innehåller tillsatt kalcium, järn, niacin och tiamin), vatten, vegetabiliska oljor (solrosolja och rapsolja), rehydrerad ÄGGVITA från frigående höns, MJÖLKPROTEINER, naturligt smakämne, VETEGLUTEN, salt, kryddor och kryddextrakt (svartpeppar, cayennepeppar, bockhornsklöver, muskot, svartpepparextrakt, fänkålsextrakt, kryddpepparextrakt), jäst, konsistensmedel: kalciumklorid, kalciumacetat; VETESTÄRKELSE, rismjöl, färgämne: paprikaextrakt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk, ägg, laktos och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 816 kJ |
Energi | 195 kcal |
Fett | 9.8 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 14.5 g |
- Varav sockerarter | 2.8 g |
Protein | 10.7 g |
Salt | 2 g |
Fiber | 3.1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 630 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 630 dagar
Tillverkningsland
Storbritannien
Företag
Quorn Foods Sweden AB
Org.nr: 559150-5044
I en portion på 100g finns det 10.7g protein.
Per 100g portion innehåller Veg burgare Southern Style 14.5g kolhydrater tillsammans med 9.8g fett.
Veg burgare Southern Style innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk, ägg, laktos och vete.
Veg burgare Southern Style tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Quorn Foods Sweden AB på följande sätt: Adress: Drottninggatan 11, 252 21 Helsingborg.