Fryst. Gjorda av superproteinet mycoprotein (40 %). Vegetarisk, rik på protein, fri från soja och otroligt lättlagad. Klimatavtryck: 0,2 kg CO2e per 100 g, vilket gör dem till både ett gott och klimatvänligt alternativ.
Storlek
960gram
Ingredienser: Mykoprotein (40%), strukturerat VETEPROTEIN (VETEMJÖL, färg: vanlig karamell; stabilisator: natriumalginat), återfuktad frigående ÄGGVITA, vegetabiliska oljor (palm, raps), lök, naturliga smakämnen, stekt lök [lök, Palmolja, vetemjöl (vetemjöl, kalciumkarbonat, järn, niacin & tiamin), salt], MJÖLKPROTEINER, rostat kornmaltextrakt, rökarom.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg, mjölk, vete och laktos. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 878 kJ |
Energi | 210 kcal |
Fett | 12 g |
- Varav mättat fett | 4.9 g |
Kolhydrat | 7.2 g |
- Varav sockerarter | 1.4 g |
Protein | 17 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 4.6 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 630 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 630 dagar
Tillverkningsland
Storbritannien
Företag
Quorn Foods Sweden AB
Org.nr: 559150-5044
I en portion på 100g finns det 17g protein.
Per 100g portion innehåller Veg burgare 7.2g kolhydrater tillsammans med 12g fett.
Veg burgare innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg, mjölk, vete och laktos.
Veg burgare tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Quorn Foods Sweden AB på följande sätt: Adress: Drottninggatan 11, 252 21 Helsingborg.