Anammas vegofärs är baserad på sojaprotein och fri från gluten.Denna fantastiska vegofärs är rik på protein och glutenfri. Sojafärsen passar utmärkt att använda i rätter som vegetarisk lasagne och tacos. Anamma står för riktigt god vegansk mat som lagas med omtanke för dig, djuren och miljön. Den formbara vegofärsen har cirka 90% mindre klimatpåverkan än svensk köttfärs. Läs mer om Anamma och hur de har räknat ut klimatpåverkan på anamma.eu
Storlek
1000gram
Vatten, SOJAprotein (26 %), rapsolja, lök, salt, kryddor, äppelextrakt, naturlig arom.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 780 kJ |
Energi | 186 kcal |
Fett | 9.8 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 4.6 g |
- Varav sockerarter | 1.1 g |
Protein | 17 g |
Salt | 0.73 g |
Fiber | 5.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 605 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 605 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 17g protein.
Per 100g portion innehåller Vegofärs 4.6g kolhydrater tillsammans med 9.8g fett.
Vegofärs innehåller allergenet sojabönor.
Vegofärs tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Orkla Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-142 40 00. E-post: vcd-svar@orklafoods.se. Adress: Box 4249, 203 13 Malmö.