Burgare baserade på ärtprotein från svenskodlade ärter med en lätt rökig smak och härligt saftig konsistens. Burgarna är rika på protein och glutenfria och är tillverkade i Sverige. De är inte baserad på soja, de innehåller inte heller ägg eller mjölk och är därmed helt veganska. Tillsammans med klassiska tillbehör såsom bröd, dressing och coleslaw blir matupplevelsen fulländad. Ca 80 g per burgare.
Storlek
320gram
Vatten, ärtprotein 21%*, vegetabiliska oljor (raps, shea), stabiliseringsmedel (metylcellulosa), naturliga aromer, druvsocker, salt, färgämne (rödbetsrött), socker, potatisfiber, arom, grönsaksbuljong (lök, purjolöksextrakt, morotsextrakt, kryddor), svartpeppar, majsstärkelse. *Svenskodlade ärtor.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 909 kJ |
Energi | 219 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 2.7 g |
Kolhydrat | 2.5 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 15 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 2.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 545 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 545 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller Vegoburgare Ärta 2.5g kolhydrater tillsammans med 16g fett.