Vegobullar Ärta är goda, veganska bullar baserade på ärtprotein från svenska ärtor. Bullarna väger 10 g och passar perfekt att servera i alla sammanhang då man vill servera en grön bulle som till exempel på julbordet eller frukostbufféen. Bullarna är fria från både gluten, ägg, mjölk och animaliska råvaror. Tillagad i Sverige. Ärtproteinhalt 26%. Vegobullar Ärta har mer än 80% lägre klimatpåverkan jämfört med köttbullar gjorda på svensk blandfärs. Läs mer om vårt klimatarbete på orklafoodsolutions.se
Storlek
3000gram
Vatten, ärtprotein av svenskodlad ärta (26 %), rapsolja, lök, salt, naturliga aromer, kryddor (bl.a. koriander, muskot), äppelextrakt, stabiliseringsmedel (metylcellulosa). Kan innehålla spår av SOJA.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 858 kJ |
Energi | 205 kcal |
Fett | 12 g |
- Varav mättat fett | 1.1 g |
Kolhydrat | 6.4 g |
- Varav sockerarter | 1.9 g |
Protein | 15 g |
Salt | 1.3 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 605 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 605 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller Vegobullar Ärta 6.4g kolhydrater tillsammans med 12g fett.
Vegobullar Ärta är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Vegobullar Ärta innehålla spår av sojabönor.
Du kan kontakta Orkla Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-142 40 00. E-post: vcd-svar@orklafoods.se. Adress: Box 4249, 203 13 Malmö.