Anammas saftiga vegobullar är baserade på sojaprotein och glutenfria. Sojafärsen har rullats till perfekta veganska köttbullar som går snabbt att steka. Servera med klassiska tillbehör så har du en vegansk middag klar på nolltid! Anamma står för riktigt god vegansk mat som lagas med omtanke för dig, djuren och miljön. Vegobullarna har ca 90% mindre klimatpåverkan jämfört köttbullar gjorda på nötfärs. Läs mer om Anamma och hur de har räknat ut klimatpåverkan på anamma.eu
Storlek
900gram
Vatten, SOJAprotein (16 %), rapsolja, lök, kryddor, salt, äppelextrakt, ärtfiber, ärtstärkelse, naturlig arom (innehåller gummi arabicum), stabiliseringsmedel (metylcellulosa).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 668 kJ |
Energi | 160 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 4.7 g |
- Varav sockerarter | 0.7 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 4.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 605 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 605 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Vegobullar 4.7g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Vegobullar innehåller allergenet sojabönor.
Vegobullar tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Orkla Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-142 40 00. E-post: vcd-svar@orklafoods.se. Adress: Box 4249, 203 13 Malmö.