Anamma Vegobullar är goda, veganska bullar baserade på sojaprotein. Bullarna väger 10 g och passar perfekt att servera i alla sammanhang då man vill servera en grön bulle som till exempel på julbordet eller frukostbufféen. Bullarna är nyckelhålsmärkta och fria från både gluten, ägg, mjölk och animaliska råvaror. Tillagad i Sverige. Anamma Vegobullar har ca 90% mindre klimatpåverkan jämfört med köttbullar gjorda på nötfärs. Läs mer om vårt klimatarbete på orklafoodsolutions.se
Storlek
3000gram
Vatten, SOJAprotein (21 %), rapsolja, lök, äppelextrakt, salt, kryddor, naturlig arom, stabiliseringsmedel (metylcellulosa).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 731 kJ |
Energi | 175 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 2.1 g |
- Varav sockerarter | 1.3 g |
Fiber | 5.9 g |
Protein | 15 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 605 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 605 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller Vegobullar 2.1g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Vegobullar innehåller allergenet sojabönor.
Vegobullar tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Orkla Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-142 40 00. E-post: vcd-svar@orklafoods.se. Adress: Box 4249, 203 13 Malmö.