Veganska ärtbullar serveras, äts och lagas som vilken populär bulle som helst. Lika gott till mos och lingon, som till pasta. Rik på protein och passar både i skolköket och på barnmenyn. Byt ut köttbullarna på menyn till dessa klimatsmarta veganska bullar.
Storlek
4000gram
Rehydrerat ärtprotein 70%, rapsolja, lök, fiber (bambu-, psyllium-, citrus- och ärt-), stabilisator (E461), naturlig arom, kryddor (lök-, vitlökspulver, svart peppar, svamppulver, tomatpulver, kummin, oregano) salt, tomatpuré, maltextrakt (KORN), basilika, salvia, HAVREMJÖL, potatisstärkelse.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, havre, korn och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 840 kJ |
Energi | 202 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 1.1 g |
Kolhydrat | 4.9 g |
- Varav sockerarter | 0.8 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 6.8 g |
Förvaras i -19°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
-19°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Findus Sverige AB
Org.nr: 556006-4361
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Vegobullar 20g 4.9g kolhydrater tillsammans med 13g fett.
Vegobullar 20g innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, havre, korn och vete.
Vegobullar 20g tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Findus Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-600 52 00. E-post: foodservices@se.findus.com. Adress: Postbox 4506, 203 20 Malmö.