Dumplings är ett samlingsnamn för en mängd olika varianter av fyllda degknyten och kan även förekomma under namnen gyoza, Dim Sum, Jiaozi eller Mandu. MenMen japanska dumplings är baserade på ett traditionellt japanskt recept kallat ”gyoza” i Japan. Alla våra gyozasorter är grönsaksrika och serveras tillsammans med en dipsås baserade på soja och vinäger. MenMen japanska dumplings är ångkokade och kan färdig lagas på flera olika sätt. Våra dumplings kan (direkt från djupfryst) stekas, friteras, mikras, ångkokas eller kokas som en soppa med buljong och grönsaker.
Storlek
3200gram
FYLLNING: Vitkål, vattenkastanj, vatten, SOJAPROTEIN, SOJA, HAVREGRYN,sojasås, salt, rapsolja, SESAMOLJA, vitlök, ingefära, soltorkadetomater(NATRIUMDISULFT), strösocker, svartpeppar och potatismjöl. DEG: VETEMJÖL, vatten och rapsolja
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, sojabönor och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Naoi Group AB
Org.nr: 556278-7068
Vego Dumplings innehåller följande allergener: havre, spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, sojabönor och vete.
Vego Dumplings tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Naoi Group AB på följande sätt: Adress: Siktgatan 5, 162 50 Vällingby.