Vegan Köttbullar
Storlek
1800gram
VETE- och SOJAPROTEIN(vatten, textruerat VETE- och SOJAPROTEIN, VETEGLUTEN, VETESTÄRKELSE, SOJABÖNSMJÖL), lök, rapsolja, vatten, potatis, VETEMJÖL, VETEGLUTEN, SOJASÅS (vatten, SOJABÖNOR, VETE, salt), kryddor(bl.a. tomat, SELLERI), äpple, emulgeringsmedel E461, salt, svampkoncentrat, ärtstärkelse, naturlig arom, malt av KORN, bambufiber, kryddextrakt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sojabönor, selleri, korn och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 783 kJ |
Energi | 187 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 10 g |
- Varav sockerarter | 2.3 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 2.7 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 450 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 450 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Vegan Köttbullar FV 10g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Vegan Köttbullar FV innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sojabönor, selleri, korn och vete.
Vegan Köttbullar FV tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.