Djupfrysta gratinerade potatisbakelser med Karl-Johansvamp.
Storlek
1500gram
Potatis, GRÄDDE 36%, karljohansvamp 10%, MJÖLKPROTEIN, salt, gräslök, persilja, stabiliseringsmedel (E461), kycklingbuljongspulver (salt, jästextrakt, potatisstärkelse, maltodextrin, smakämnen, rapsolja, kyckling, lök, örter och kryddor) (ÄGG), smakämnen, svartpeppar.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 630 kJ |
Energi | 150 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 7 g |
Kolhydrat | 12 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 2.5 g |
Salt | 1.75 g |
Fiber | 1.8 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 548 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 548 dagar
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
Aviko BV
Org.nr: 502094-7106
Kontakt
Dr. A. Ariensstraat 28
7221 CD Steenderen
I en portion på 100g finns det 2.5g protein.
Per 100g portion innehåller Potatisbakelse, Svamp 12g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Potatisbakelse, Svamp innehåller följande allergener: mjölk och ägg.
Potatisbakelse, Svamp tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Aviko BV på följande sätt: Adress: Dr. A. Ariensstraat 28, 7221 CD Steenderen .