Köttfria Köttbullar.
Storlek
500gram
Vatten, lök, SOJAPROTEIN, rapsolja, VETEPROTEIN, VETESTÄRKELSE, naturlig arom, potatisflingor, bambufiber, stabiliseringsmedel (metylcellulosa), kryddor (bl. a. SELLERI), salt, karamelliserat socker.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sojabönor, selleri och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 806 kJ |
Energi | 193 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 5.2 g |
- Varav sockerarter | 1.5 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 4.7 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Leifs Köttfria Köttbullar 5.2g kolhydrater tillsammans med 13g fett.
Leifs Köttfria Köttbullar innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sojabönor, selleri och vete.
Leifs Köttfria Köttbullar tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.