Veganska nuggets som är producerad i Sverige med en välavstämd, god kebabkryddning med en spröd, krispig panering. Glutenfri och gjord på svensk gul ärta. Miljöpåverkan 1,3 CO2 e/kg.
Storlek
4000gram
Ärtprotein (37,5%), vatten, rapsolja, glutenfri panering (rapsolja, rismjöl, kikärtsmjöl, majsstärkelse, majsmjöl, potatisstärkelse, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (dinatriumfosfat, natriumvätekarbonat), förtjockningsmedel (xantangummi)), spiskummin, paprika, metylcellulosa, vitlök, salt, svartpeppar, oregano, koriander, cayennepeppar
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1058 kJ |
Energi | 253 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 1.3 g |
Kolhydrat | 15 g |
- Varav sockerarter | 0.8 g |
Protein | 14 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 3.7 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 544 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 544 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Kebabnuggets vegetarisk GF 20g 15g kolhydrater tillsammans med 15g fett.