Grädda i ugnen och servera.
Storlek
600gram
Potatis, GRÄDDE, lök (stekt i rapsolja), kryddad sillfilé [SILL* (Clupea harengus), vatten, socker, salt, ättika, kryddor], ansjovis (1,8%)SKARPSILL* (Sprattus sprattus), socker, salt, ättika, kryddor], potatisstärkelse, kaviar[rom från TORSK (Gadus morhua), socker, salt, rapsolja, tomatpuré, potatisfiber, kryddor, lök], kryddor, konserveringsmedel E223(SULFIT), citronsyra, äppelsyra. Total fiskmängd: 9,5%. *Fångstzon: FAO 27.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, mjölk, fisk och svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 672 kJ |
Energi | 161 kcal |
Fett | 11 g |
- Varav mättat fett | 6.1 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 11.8 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Protein | 2.9 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 1.4 g |
Natrium | 0 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 2.9g protein.
Per 100g portion innehåller Janssons Frestelse 11.8g kolhydrater tillsammans med 11g fett.
Janssons Frestelse innehåller följande allergener: laktos, mjölk, fisk och svaveldioxid eller sulfit.
Janssons Frestelse tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.