Anammas vegofärs är en formbar färs som är baserad på sojaprotein och fri från gluten.Denna fantastiska vegofärs är rik på protein och glutenfri. Sojafärsen går perfekt att forma till en vegobiff eller veganska köttbullar men passar även utmärkt att använda i rätter som vegetarisk lasagne och tacos. Anamma står för riktigt god vegansk mat som lagas med omtanke för dig, djuren och miljön. Den formbara vegofärsen har cirka 90% mindre klimatpåverkan än svensk köttfärs. Läs mer om Anamma och hur de har räknat ut klimatpåverkan på anamma.eu
Storlek
850gram
Vatten, SOJAprotein (23 %), rapsolja, lök, salt, kryddor, äppelextrakt, naturlig arom, stabiliseringsmedel (metylcellulosa).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 694 kJ |
Energi | 166 kcal |
Fett | 8.4 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 4 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 16 g |
Salt | 0.77 g |
Fiber | 5.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 605 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 605 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Formbar vegofärs 4g kolhydrater tillsammans med 8.4g fett.
Formbar vegofärs innehåller allergenet sojabönor.
Formbar vegofärs tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Orkla Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-142 40 00. E-post: vcd-svar@orklafoods.se. Adress: Box 4249, 203 13 Malmö.