Anammas falafel är tillagad i Sverige och kryddad med persilja, vitlök, lök och har en god frasig yta. Precis så som det ska vara! Falafel gör sig lika bra till en snabb lunch eller en god middag. Ibland behöver det gå snabbt och vad är då bättre än att ha Anammas goda glutenfria falafel hemma i frysen? Anamma står för riktigt god vegansk mat som lagas med omtanke för dig, djuren och miljön. Falafeln har cirka 90% mindre klimatpåverkan än kebab. Läs mer om Anamma och hur de har räknat ut klimatpåverkan på anamma.eu
Storlek
900gram
Kikärtor (84 %), rapsolja, persilja, lök, potatismjöl, salt, bakpulver (natriumbikarbonat), vitlök, kryddor (bl.a. spiskummin, koriander, kanel).
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1275 kJ |
Energi | 305 kcal |
Fett | 18 g |
- Varav mättat fett | 1.3 g |
Kolhydrat | 25 g |
- Varav sockerarter | 1.3 g |
Protein | 9 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 5.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 605 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 605 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 9g protein.
Per 100g portion innehåller Falafel 25g kolhydrater tillsammans med 18g fett.