Magnihills ekologiska rödbetor odlas av våra utvalda odlare. Rödbetorna skördas och transporteras direkt till fabriken, där vi tvättar, skalar, klyftar och blancherar. Med full spårbarhet kan vi följa råvarans väg från frö till färdig fryst produkt. Magnihills svenska förvällda ekologiska rödbetor är perfekta att ugnsrosta. Gör en god marinad av lite olivolja, färsk rosmarin och flingsalt. Blanda runt försiktigt, låt stå och dra en stund innan rödbetorna ugnsrostas på 200°C i ca 10 minuter. Överblivna rödbetsklyftor är goda att äta kalla som salladstillbehör dagen efter. Ugnsrostade rödbetor passar bra i en grönsallad med chevré eller fetaost.
Storlek
1000gram
100% Rödbeta*, *KRAV-ekologisk ingrediens
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 210 kJ |
Energi | 50 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 9.8 g |
- Varav sockerarter | 9.4 g |
Protein | 1.2 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Magnihill AB
Org.nr: 556435-4610
I en portion på 100g finns det 1.2g protein.
Per 100g portion innehåller Rödbeta klyftad svensk KRAV 9.8g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.