Karl-Johansvamp champagnekorkar
Storlek
1000gram
Karl-Johansvamp
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 141 kJ |
Energi | 34 kcal |
Fett | 0.4 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 5.35 g |
- Varav sockerarter | 2.5 g |
Protein | 2.48 g |
Salt | 0.05 g |
Fiber | 1.9 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Bulgarien
Kina
Litauen
Polen
Företag
BjörnMat International AB
Org.nr: 556621-2766
I en portion på 100g finns det 2.48g protein.
Per 100g portion innehåller Fryst Karl-Johan champagnekorkar 5.35g kolhydrater tillsammans med 0.4g fett.