- Livsmedel
- Djupfryst
- Grönsaker
- Grönsaker
- Majskorn
Majskorn
Martin & Servera
Majskorn som är omsorgsfullt skördade när de är som allra bäst. Direkt efter skörden styckfryses majskornen för att bevara smak, vitaminer och mineraler. Enkla att hantera och passar bra i sallader, grytor eller som sidorätt.
Storlek
2500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Majskorn av sockermajs, blancherade, styckfrysta. Storlek 4-8 mm.
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 420 kJ |
| Energi | 100 kcal |
| Fett | 0.6 g |
| - Varav mättat fett | 0.1 g |
| Kolhydrat | 19.5 g |
| - Varav sockerarter | 2.5 g |
| Protein | 6 g |
| Salt | 0.01 g |
| Fiber | 8.8 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 900 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 900 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Ungern
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
Vanliga frågor om Majskorn
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Majskorn?
I en portion på 100g finns det 6g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Majskorn?
Per 100g portion innehåller Majskorn 19.5g kolhydrater tillsammans med 0.6g fett.