Förgräddad fryst pizzabotten Pinsa Romana från Rom. I all vår deg använder vi vår egen naturjäst och surdegskultur, som tillsammans med en lång jäsning mellan 24–48 timmar säkerställer att vår pizzabotten blir luftig och lättsmält. Alla våra pizzabottnar är utbakade för hand och producerade i Italien.
Storlek
30Styck
INGREDIENSER: VETEmjöl typ”0”, rismjöl, SOJAmjöl, vatten, surdeg 5% (VETEmjöl typ "00", vatten, mjölksyrakultur), salt, solrosolja, torkad surdeg (VETEmjöl, vatten, jäst), aromer.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 833 kJ |
Energi | 199 kcal |
Fett | 1.6 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 36 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 9.5 g |
Salt | 0.39 g |
Förvaras i -20°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 546 dagar.
Förvaringstemperatur
-20°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 546 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Conaxess Trade Sweden AB
Org.nr: 556023-2919
I en portion på 100g finns det 9.5g protein.
Per 100g portion innehåller Pizzabotten Pinsa Romana 30cm 36g kolhydrater tillsammans med 1.6g fett.
Pizzabotten Pinsa Romana 30cm innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sojabönor.
Pizzabotten Pinsa Romana 30cm tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Conaxess Trade Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-725 14 00. E-post: info.se@conaxesstrade.com. Adress: Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg.