Sverige möter Italien med inspiration från Napoli, en i Nyköping handbakad pizzabotten med tydlig kant.
Storlek
320gram
VETEMJÖL (Vatten, kallpressad rapsolja, salt, jäst.), Sås (Modifierad Stärkelse, stärkelse, maltodextrin, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), solrosolja). ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 2.3 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 45.3 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 0.5 g |
Fiber | 2.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 7.3g protein.
Per 100g portion innehåller Pizzabotten Nypolitansk 30-32 cm 45.3g kolhydrater tillsammans med 2.3g fett.
Pizzabotten Nypolitansk 30-32 cm innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
Pizzabotten Nypolitansk 30-32 cm tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.