Napoletana Premium är en förgräddad napolitansk pizzabotten med härliga kanter. Bakad med lång jäsning av surdeg, utbakad för hand i Italine.
Storlek
560gram

Ingredienser: VETEmjöl typ ”0”, SOJAmjöl (GMO-fri), extra fint durumVETEmjöl, vatten, rismjöl, surdeg 5% (VETEmjöl typ ”00”, vatten, mjölksyrakultur), renat havsvatten 5%, salt, solrosolja, surdegsstart (VETEmjöl, vatten, jäst), naturliga aromer. Kan innehålla spår av: SENAP.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där senap hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 983 kJ |
| Energi | 235 kcal |
| Fett | 1.8 g |
| - Varav mättat fett | 0.3 g |
| Kolhydrat | 45 g |
| - Varav sockerarter | 2.9 g |
| Protein | 9.8 g |
| Salt | 0.92 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 700 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 700 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Conaxess Trade Sweden AB
Org.nr: 556023-2919
I en portion på 100g finns det 9.8g protein.
Per 100g portion innehåller Pizzabotten Napoletana Premium 45g kolhydrater tillsammans med 1.8g fett.
Pizzabotten Napoletana Premium innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pizzabotten Napoletana Premium innehålla spår av senap.
Du kan kontakta Conaxess Trade Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-725 14 00. E-post: info.se@conaxesstrade.com. Adress: Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg.