Ekologisk pizzabotten toppad med en smakrik tomatsås. Botten är hantverksmässigt tillverkad i utkanten av Napoli. Pizzan bakas på en långjäst deg med ekologiskt mjöl och är förgräddad i eldad stenugn. Färdig pizzabotten är enkelt och smidigt, bara att toppa bara med valfria tillbehör och grädda i ugn.
Storlek
1500gram
VETEMJÖL*, vatten, tomatsås 24 % (tomat*, tomatpuré*, extra jungfruolivolja*, salt, basilika*), salt, extra jungfruolivolja*, jäst. *Ekologisk råvara
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 890 kJ |
Energi | 210 kcal |
Fett | 3.3 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 39 g |
- Varav sockerarter | 1.1 g |
Protein | 5.4 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Italien
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 5.4g protein.
Per 100g portion innehåller Pizzabotten med tomatsås 30cm EKO 39g kolhydrater tillsammans med 3.3g fett.
Pizzabotten med tomatsås 30cm EKO innehåller allergenet vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pizzabotten med tomatsås 30cm EKO innehålla spår av följande allergener: sojabönor och senap.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.