Med denna pizzabotten kan du helt utan kunskap och lång förberedelse skapa din egen pizza. Denna pizzabotten är naturell och har en storlek på 32 cm, perfekt för hotell och restauranger att enkelt erbjuda sina gäster en rykande färsk pizza. Producerad i Sverige på svenskt vetemjöl. Med en pizzabotten på surdeg av durumvete får du en krispigare pizza.
Storlek
300gram
VETEMJÖL, vatten, surdeg av DURUMVETE, kallpressad rapsolja, salt, jäst. ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 2.3 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 45.3 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 0.5 g |
Fiber | 2.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 7.3g protein.
Per 100g portion innehåller Pizzabotten 32cm Surdeg Naturell 45.3g kolhydrater tillsammans med 2.3g fett.
Pizzabotten 32cm Surdeg Naturell innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Pizzabotten 32cm Surdeg Naturell tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.