Ekologisk pizzabotten som är hantverksmässigt tillverkad i utkanten av Napoli. Pizzan bakas på en långjäst deg med ekologiskt mjöl och är förgräddad i eldad stenugn. Färdig pizzabotten är enkelt och smidigt, bara att toppa med valfria tillbehör och grädda i ugn.
Storlek
1250gram
VETEMJÖL* 57 % (Ursprung Italien), vatten, salt, olivolja*, jäst. *Ekologisk råvara Kan innehålla spår av SOJA och SENAP
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 920 kJ |
Energi | 220 kcal |
Fett | 2.8 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 5.6 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Italien
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 5.6g protein.
Per 100g portion innehåller Pizzabotten 30cm EKO 42g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.
Pizzabotten 30cm EKO innehåller allergenet vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pizzabotten 30cm EKO innehålla spår av följande allergener: sojabönor och senap.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.