Naturell pizzabotten tillverkad i Sverige
Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, surdeg av DURUMVETE, kallpressad rapsolja, salt, jäst
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 2.3 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
- Varav fleromättat fett | 0.78 g |
- Varav enkelomättat fett | 1.04 g |
Kolhydrat | 45.3 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 0.5 g |
Fiber | 2.3 g |
Förvaras i -23°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-23°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Foodster AB
Org.nr: 556990-3395
I en portion på 100g finns det 7.3g protein.
Per 100g portion innehåller Pizzabotten 45.3g kolhydrater tillsammans med 2.3g fett.
Pizzabotten innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Pizzabotten tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Foodster AB på följande sätt: Adress: Idbäcksvägen 12, 611 38 Nyköping.