Med denna pizzabotten kan du helt utan kunskap och lång förberedelse skapa din egen pizza. Denna lite mindre pizzabotten har en storlek på 22 cm, perfekt för hotell och restauranger att enkelt erbjuda sina gäster en rykande färsk pizza. Producerad i Sverige på svenskt ekologiskt vetemjöl.
Storlek
140gram
VETEMJÖL*, vatten*, rapsolja*, jäst*, rörsocker*, salt. *Ekologisk . ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1150 kJ |
Energi | 280 kcal |
Fett | 2.1 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
- Varav fleromättat fett | 0.78 g |
- Varav enkelomättat fett | 1.04 g |
Kolhydrat | 56 g |
- Varav sockerarter | 4.6 g |
Protein | 6.7 g |
Salt | 0.6 g |
Fiber | 2.1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 6.7g protein.
Per 100g portion innehåller Pizzabotten 22 cm EKO Naturell 56g kolhydrater tillsammans med 2.1g fett.
Pizzabotten 22 cm EKO Naturell innehåller allergenet vete.
Pizzabotten 22 cm EKO Naturell tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.