Stenugnsbakad pizzabotten med sås. Vit/ljust brun i färgen. Nettovikt: 280-320 g. Ø 28-30 cm. Tjocklek: 6-12 mm (Kan variera pga "bubblor" i degen vid gräddning.)
Storlek
5220gram
VETEMJÖL (GLUTEN), tomatsås (vatten, tomat, salt, basilika, oregano, citronsyra), vatten, rapsolja, jäst, salt, glukos.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 970 kJ |
Energi | 232 kcal |
Fett | 4.1 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 40.9 g |
- Varav sockerarter | 3.1 g |
Protein | 6.3 g |
Salt | 13 g |
Fiber | 2.4 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
GG Handel AB
Org.nr: 556985-0901
I en portion på 100g finns det 6.3g protein.
Per 100g portion innehåller Pizza stenugnsbak 40.9g kolhydrater tillsammans med 4.1g fett.
Pizza stenugnsbak innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
Pizza stenugnsbak tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta GG Handel AB på följande sätt: Telefon: 0511-244 00. Adress: Kampetorpsgatan 4, 532 37 Skara.