Storlek
250gram
VETEMJÖL, vatten, olivolja, salt, VETESURDEG, VETEGLUTEN, jäst, bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel (E472e), druvsocker, VETEMALTMJÖL, rapsolja, mjölbehandlingsmedel (E300), enzymer (alfa och beta amilas).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 870 kJ |
Energi | 208 kcal |
Fett | 2.7 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 37 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 6.8 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Danora Sweden AB
Org.nr: 556764-2599
I en portion på 100g finns det 6.8g protein.
Per 100g portion innehåller Pinsa Taglio Roman Style Pizza Base 37g kolhydrater tillsammans med 2.7g fett.
Pinsa Taglio Roman Style Pizza Base innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
Pinsa Taglio Roman Style Pizza Base tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Danora Sweden AB på följande sätt: Telefon: (+47) 23 13 18 . E-post: danora@danorasweden.se. Adress: Karenslyst allé 1A, NO-0278 Oslo.