Glutenfri pizzabotten i fullstor storlek (30 cm). Varje pizzabotten kommer i ett aluminiumtråg. Innehåller havsvatten vilket underlättar degens jäsning och gör att mindre mängd salt behöver tillsättas.
Storlek
240gram
Risstärkelse, majsstärkelse, vatten, mikrofiltrerat havsvatten, potatisstärkelse, rismjöl, solrosolja, olivolja, ärtmjöl, vegetabiliskt fiber, socker, hirsmjöl, linfröolja, salt, jäst, naturliga smakämnen, förtjockningsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, jäsningsmedel: glukonodeltalakton, natriumkarbonat. ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1232 kJ |
Energi | 292 kcal |
Fett | 5.4 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 56 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 3.1 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 3.1g protein.
Per 100g portion innehåller Glutenfri Pizzabotten 30 cm fryst 56g kolhydrater tillsammans med 5.4g fett.