Storlek
2880gram

Vatten, rismjöl, risstärkelse, potatisstärkelse, majsstärkelse, socker, extra vergine olivolja, stabilisator (E412, E464), vegetabiliskt fett [vegetabilisk olja (solros, shea), vatten, arom], jäst, salt, bakpulver (E500ii). Gluteninnehåll <5ppm.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 947 kJ |
| Energi | 224 kcal |
| Fett | 3.1 g |
| - Varav mättat fett | 0.6 g |
| Kolhydrat | 46 g |
| - Varav sockerarter | 2.8 g |
| Protein | 2.3 g |
| Salt | 1.2 g |
Förvaras i -18°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-18°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Mozzo della Pizza
Org.nr: 559358-2231
I en portion på 100g finns det 2.3g protein.
Per 100g portion innehåller Glutenfri Pizzabotten 46g kolhydrater tillsammans med 3.1g fett.