Stor tunn glutenfri pizzabotten. Innerhåller 2 st /förpackning pizzabotten
Storlek
440gram

Vatten, Rismjöl, Vetestärkelse, (max 2mg gluten/100g), Vegetabilisk olja, Olivolja, Socker, Salt, Jäst, Skummjölkspulver, Oligofruktos, Förtjockningsmedel: Guarkärnmjöl Vitaminer (B6, Niacin, Järn, Tiamin, Riboflavin).
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1100 kJ |
| Energi | 260 kcal |
| Fett | 1 g |
| Kolhydrat | 51 g |
| - Varav sockerarter | 2.3 g |
| Protein | 3 g |
| Fiber | 9.5 g |
Förvaras i -20°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
-20°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gluten Free Choice Sverige AB
Org.nr: 556912-7409
I en portion på 100g finns det 3g protein.
Per 100g portion innehåller Fryst glutenfri pi 51g kolhydrater tillsammans med 1g fett.