Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Gräddade/ogräddade skal/bottnar
  4. Pizzabottnar
  5. Base di Pizza Glutenfri 240 g
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Gräddade/ogräddade skal/bottnar/
  4. Pizzabottnar/
  5. Base di Pizza Glutenfri 240 g

Base di Pizza Glutenfri 240 g

PIZZAMI

Förgräddad fryst Glutenfri pizzabotten tillverkad i Parma/Italien. Speciellt framtagen för celiaki. Den är dessutom allergenfri och VEGAN. Produkterna ör förpackade individuellt och har en diam om 30 cm.

Storlek

3360gram

Base di Pizza Glutenfri 240 g

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Risstärkelse, majsstärkelse, vatten, havsvatten, potatisstärkelse, rismjöl, solrosolja, extra virgin olivolja, baljväxtmjöl (ärter), vegetabilisk fiber (potatis, ris, psyllium, lin, citron, ärta), socker, hirs mjöl, hel linfrömjöl, salt, färsk bryggjäst, naturliga smakämnen, Förtjockningsmedel: E464, surhetsreglerande medel: E500, E575

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1232 kJ
Energi292 kcal
Fett5.4 g
- Varav mättat fett0.7 g
Kolhydrat56 g
- Varav sockerarter1 g
Protein3.1 g
Salt0.5 g
Fiber1.8 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 540 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Italien

Företag

Mozzo della Pizza

Org.nr: 559358-2231

Kontakt

Torsgatan 8

112 23 Stockholm

info@mozzopizza.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Base di Pizza Glutenfri 240 g

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Base di Pizza Glutenfri 240 g?

I en portion på 100g finns det 3.1g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Base di Pizza Glutenfri 240 g?

Per 100g portion innehåller Base di Pizza Glutenfri 240 g 56g kolhydrater tillsammans med 5.4g fett.

←Tillbaka till Produkter