Förgräddad fryst Glutenfri pizzabotten tillverkad i Parma/Italien. Speciellt framtagen för celiaki. Den är dessutom allergenfri och VEGAN. Produkterna ör förpackade individuellt och har en diam om 30 cm.
Storlek
3360gram
Risstärkelse, majsstärkelse, vatten, havsvatten, potatisstärkelse, rismjöl, solrosolja, extra virgin olivolja, baljväxtmjöl (ärter), vegetabilisk fiber (potatis, ris, psyllium, lin, citron, ärta), socker, hirs mjöl, hel linfrömjöl, salt, färsk bryggjäst, naturliga smakämnen, Förtjockningsmedel: E464, surhetsreglerande medel: E500, E575
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1232 kJ |
Energi | 292 kcal |
Fett | 5.4 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 56 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 3.1 g |
Salt | 0.5 g |
Fiber | 1.8 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Mozzo della Pizza
Org.nr: 559358-2231
I en portion på 100g finns det 3.1g protein.
Per 100g portion innehåller Base di Pizza Glutenfri 240 g 56g kolhydrater tillsammans med 5.4g fett.