Storlek
560gram
VETEmjöl, vatten, salt, solrosolja, Extra vergine olivolja, ris mjöl, jäst.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, fisk, ägg, nötter, selleri, sojabönor, laktos, pistaschmandel, hasselnöt, jordnötter , sesamfrön och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1017 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 6.8 g |
Salt | 1.9 g |
Fiber | 1.4 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Mozzo della Pizza
Org.nr: 559358-2231
I en portion på 100g finns det 6.8g protein.
Per 100g portion innehåller Base di Pizza 30 cm 2*280g 48g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Base di Pizza 30 cm 2*280g innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Base di Pizza 30 cm 2*280g innehålla spår av följande allergener: mjölk, fisk, ägg, nötter, selleri, sojabönor, laktos, pistaschmandel, hasselnöt, jordnötter , sesamfrön och senap.
Du kan kontakta Mozzo della Pizza på följande sätt: E-post: info@mozzopizza.se. Adress: Torsgatan 8, 112 23 Stockholm.