Direkt från Napoli. Napolitansk pizzabotten toppad med mozzarella och panna (grädde). En perfekt vit napolitansk bas att bygga vidare på. Toppa den med dina favorit råvaror, svenska eller italienska. Experimentera och överraska. Med denna pizzabas är stora delar av jobbet gjort och du har den perfekta starten på att leverera en slutprodukt av högsta kvalitet. Läs tillagningsanvisningarna innan du gräddar dina pizzor.
Storlek
340gram
VETEmjöl, vatten, Mozzarella 21% MJÖLK, salt löpe), Grädde 12,5% (MJÖLK), salt, solrosolja, jäst.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, ägg, fisk, hasselnöt, pistaschmandel och selleri hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 994 kJ |
Energi | 237 kcal |
Fett | 8.8 g |
- Varav mättat fett | 6.6 g |
Kolhydrat | 32 g |
- Varav sockerarter | 2.6 g |
Protein | 6.3 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 2.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Mozzo della Pizza
Org.nr: 559358-2231
I en portion på 100g finns det 6.3g protein.
Per 100g portion innehåller Base Bianca 32g kolhydrater tillsammans med 8.8g fett.
Base Bianca är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Base Bianca innehålla spår av följande allergener: sojabönor, ägg, fisk, hasselnöt, pistaschmandel och selleri.
Du kan kontakta Mozzo della Pizza på följande sätt: E-post: info@mozzopizza.se. Adress: Torsgatan 8, 112 23 Stockholm.