Med pizzatradition sedan 1976 i Nyköping har vi skapat denna pizzabotten för restauranger. Ett enkelt sätt att bli pizzaproffset på restaurangen utan förkunskaper. Förgräddad flatbreadpizzabotten med surdeg av durumvete, som ger en krispigare pizza. Närproducerat, bakat med svenskt mjöl i Nyköping.
Storlek
220gram
VETEMJÖL, vatten, surdeg av DURUMVETE, kallpressad rapsolja, salt, jäst. ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 2.3 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 45.3 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 0.5 g |
Fiber | 2.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 7.3g protein.
Per 100g portion innehåller Tonys Flatbread Surdeg 45.3g kolhydrater tillsammans med 2.3g fett.
Tonys Flatbread Surdeg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
Tonys Flatbread Surdeg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.