Med pizzatradition sedan 1976 i Nyköping har vi skapat denna pizzabotten för restauranger. Ett enkelt sätt att bli pizzaproffset på restaurangen utan förkunskaper. Förgräddad flatbreadpizzabotten med surdeg av durumvete, vilket ger en krispigare pizza. Närproducerat, bakat med svenskt mjöl i Nyköping.
Storlek
250gram
(VETEMJÖL, vatten, surdeg av DURUMVETE, kallpressad rapsolja, salt, jäst) (Tomatsås, vatten, tomatkoncentrat, oregano, basilika, svartpeppar, rörsocker, salt.) ***Produktsammansättningen kanändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 909 kJ |
Energi | 217 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 7.2 g |
Protein | 5.6 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 2.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 5.6g protein.
Per 100g portion innehåller Tony's Flatbread Surdeg m tomatsås 44g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Tony's Flatbread Surdeg m tomatsås innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Tony's Flatbread Surdeg m tomatsås tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.