Förgräddad Pinsa bas, gjord av surdeg, jäst i 72 timmar som chock infryses direkta efter gräddning för att behälla sina egenskaper. Servera orginalet och en riktig Pinsa Romana. Med sin typiska ovala form är Pinsa Romana knaprig på utsidan, mjuk på insidan och väldigt lätt. Mjölblandningen i degen består av vete-, soja och rismjöl samt surdeg . Resultatet är en deg med låg fett- och sockerhalt som är lätt för magen att smälta.
Storlek
8000gram
VETE "0" mjöl, vatten, torkad vetesurdeg (helvetemjöl, vatten), rismjöl, sojamjöl, extravirgin olivolja, salt, jäst. Kan innehålla spår av SENAP Alla ingredienser är 100% veganska. Ingen animalisk ingrediens används.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där senap hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 247 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 46.7 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 9.9 g |
Salt | 0.6 g |
Fiber | 1 g |
Vitamin C | 0.5 mg |
Järn | 0.001 mg |
Kalcium | 0.024 mg |
Vitamin A | 0.001 µg |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 430 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 430 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Mozzo della Pizza
Org.nr: 559358-2231
I en portion på 100g finns det 9.9g protein.
Per 100g portion innehåller PINSA BASE XL60 (60*30*3) 46.7g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
PINSA BASE XL60 (60*30*3) innehåller följande allergener: vete och sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan PINSA BASE XL60 (60*30*3) innehålla spår av senap.
Du kan kontakta Mozzo della Pizza på följande sätt: E-post: info@mozzopizza.se. Adress: Torsgatan 8, 112 23 Stockholm.