Förenkla din tårttillverkning med ljus anslagskapsel av sockerkakstyp. Vår botten är framtagen för professionella konditorer och är bakad på naturliga ingredienser, smasaksatt med vanilj. Receptet är speciellt anpassat för att kapseln ska hålla sig mjuk och saftig under längre tid. Kombinera gärna med sylt och krämer för ett mer smakrikt resultat. Anslagskapseln väger 1,2 kil och en förpackning innehåller 4 stycken. Bakad i Sverige.
Storlek
4800gram
VETEMJÖL, socker, ÄGG*, stärkelse (VETE, ris), fuktighetsbevarande medel (glycerol), modifierad stärkelse, bakpulver (E450, E500), invertsocker, skummjölkspulver (MJÖLK), emulgeringsmedel (E471, E475, E477, E481), salt, konserveringsmedel (E281, E202), förtjockningsmedel (E415), naturlig arom."*ÄGG från frigående höns
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, ägg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1350 kJ |
Energi | 320 kcal |
Fett | 2.8 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 62 g |
- Varav sockerarter | 31 g |
Protein | 5.3 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 1 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 5.3g protein.
Per 100g portion innehåller Anslagskapsel 62g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.
Anslagskapsel innehåller följande allergener: mjölk, ägg och vete.
Anslagskapsel tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.