Förenkla din tårttillverkning med tredelade anslagsbotten. Vår botten är framtagen för professionella konditorer och är bakad på naturliga ingredienser. Den är gjord för att hålla sig mjuk och saftig under längre tid. Kombinera gärna med sylt och krämer för ett mer smakrikt resultat. Anslagsbotten har en omkrets på 22 cm och väger 300 gram. Bakad i Sverige.
Storlek
300gram
VETEMJÖL, socker, ÄGG , stärkelse (VETE, ris), fuktighetsbevar. medel (glycerol), modifierad stärkelse, bakpulver (E450, E500), emulger.medel (E471, E475, E477, E481), invertsocker, salt, konserver.medel (E281, E202), skummjölkspulver (MJÖLK), enzym, naturlig arom. *ÄGG från frigående höns.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, mjölk och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1350 kJ |
Energi | 320 kcal |
Fett | 2.8 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 63 g |
- Varav sockerarter | 31 g |
Protein | 5.4 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 1.1 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 5.4g protein.
Per 100g portion innehåller Anslagsbotten 3-delad 22 cm 63g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.
Anslagsbotten 3-delad 22 cm innehåller följande allergener: vete, mjölk och ägg.
Anslagsbotten 3-delad 22 cm tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.