Från ett hantverksbageri i Salerno utanför Napoli bakar man våra Pizzette för hand. Den förgräddas på hög temperatur i en eldad stenugn och snabb infryses. Vår Pizzette görs på samma deg som vår Pizza Napoletano och har hög och krispig kant med tunn botten. Pizzette är ca 16 cm i diameter och perfekt som grab-n-go och mellanmål.
Storlek
120gram
VETEmjöl, vatten, passerad tomat 15%, Buffel MOZZARELLA 15% (MJÖLK, salt, löpe), solrosolja, salt, basilika, naturlig jäst, jäst. Kan innehålla spår av SOJA, ÄGG, NÖTTER, FISK och SELLERI.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete, mjölk och laktos. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där fisk, ägg, nötter, selleri och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 996 kJ |
Energi | 237 kcal |
Fett | 7.7 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 34 g |
- Varav sockerarter | 1.5 g |
Protein | 7.2 g |
Salt | 0.18 g |
Fiber | 1.4 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Mozzo della Pizza
Org.nr: 559358-2231
I en portion på 100g finns det 7.2g protein.
Per 100g portion innehåller Pizzetta Bufalina 34g kolhydrater tillsammans med 7.7g fett.
Pizzetta Bufalina innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete, mjölk och laktos.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pizzetta Bufalina innehålla spår av följande allergener: fisk, ägg, nötter, selleri och sojabönor.
Du kan kontakta Mozzo della Pizza på följande sätt: E-post: info@mozzopizza.se. Adress: Torsgatan 8, 112 23 Stockholm.